Koje su prednosti Android TV boxa

Operativni sistem Android je sada dostupan putem naših televizora kao i putem Android TV boxova. Android TV box nam omogućuje gledanje emisija, filmova, igranje igara i obavljanje mrežnih aktivnosti poput chata ili provere naših društvenih mreža. Sve to putem standardnog TV prijemnika i Android TV boxa!

Vaš televizor može se lako povezati sa internetom putem LAN ili Wi-Fi veze, omogućavajući tako korisnicima da pregledavaju internet uz televizijski ekran koji deluje kao ogroman monitor.

Na njega možete priključiti dodatke kao kombinovanog miša i tastature i baviti se istim aktivnostima koje obavljate dok koristite pametni telefon ili kućni računar. Aplikacije možete preuzimati na isti način kao što preuzimate aplikacije na telefon. Vidjet ćete ih na TV ekranu.

E-poruke predstavljaju veliki deo našeg života jer nam omogućavaju da se brzo povežemo sa drugim ljudima iz celog svijeta. Kad imate Android TV box, možete slati e-poštu prijateljima i poznanicima na standardni način.

Također možete koristiti platforme društvenih medija i gledati sadržaj uživo na mreži.
Veoma lako je koristiti Android TV box; nije ga teško postaviti i za početnike box na sebi ima čarobnjake koji će im služiti kao vodič prilikom prvog pokretanja.

1000 Characters left