Mini Tv Stick T98 Mini sa niskom cenom i Androidom 10

 

Novi mediaplayer u formatu TV sticka koji se pojavio u prodaji na aliexpress.com, mini formatu koji je gotovo izumro, ali može biti vrlo koristan kao prenosni medija plejer i u malim prostorima. Ovoga puta predstavljamo Vam verziju TV-Stick-a T98 MINI sa četverojezgranim RK3318 SoC-om i svojim operativnim sistemom  Android 10.0.

Stick poseduje minimalne mogućnosti povezivanja, ali sa njime može savršeno raditi multiplatforma KODI, a može da radi i sa video datotekama u 4K UHD formatima. Rad sa 4K datotekama je moguć samo u 30FPS.SoC, RAM i skladišni prostor:

Ova verzija TV Stick-a T98 MINI ima ugrađeni Rockchip RK3318 SoC sa integrisanim četiri ARM Cortex-A53 jezgra sa maksimalnim takom rada od 1,5 Ghz i Mali-450 MP5 GPU koji ima mogućnost dekodovanja video kodeka. H.265 i VP9 do rezolucije 4K @ 60fps sa HDR podrškom. Ovaj Smart TV Box ima ugrađenih 2/4 GB DDR3 RAM-a i 16/32 GB memorije za čuvanje eMMc koju možemo proširiti zahvaljujući microSD-u čitač kartica koji nalazimo na boku TV sticka.Ostale specifikacije:

Ovaj dongle dolazi sa dvopojasnim Wi-Fi bežičnim povezivanjem sa unutrašnjom antenom i Bluetooth 4.2 konekcijom. Od konektora TV stick poseduje USB 3.0 priključak, dva micro USB porta, jedan od njih služi isključivo za napajanje i HDMI 2.0 video konektor. Među priborom koji dolazi uz njega nalazimo sve što vam je potrebno za upotrebu ovog TV sticka od prvog trenutka pomoću osnovnog IR daljinskog upravljača.

Ovaj TV stick možete pogledati i kupiti na ovom linku.

1000 Characters left