Beelink GT-King Pro Hi-Fi Lossless Sound 4K TV Box

 

Nakon uspešnog izlaska TV boxa Beelink GT-King, koji se prodao velikim količinama širom sveta, marka Beelink predstavila je poboljšanu verziju. Beelink GT-King Pro dolazi sa dosta novih karakteristika i poboljšanja.


Dizajn:

Box Beelink GT-King Pro dolazi u minimalističkom dizajnu, sa vrlo jedinstvenim dizajnom. Obojen u nijansu plave boje sa lubanjom na gornjoj ploči koja će definitivno privući pažnju. Box je lagan i ima težina samo 0,38 kg, sa dimenzijama 1,90 x 11,90 x 1,79 cm.Hardver:

U kutiji Beelink GT-King Pro Tv se nalazi šestjezgreni Amlogic S922X-H procesor i ARM G52 MP6 grafička jezgra. Oni su najjači tandem koji se trenutno koristi na box uređajima. Ova kombinacija omogućava da GT-King Pro radi brzo i glatko, te ima dobru disipaciju toplote. Ovaj čipset zajedno sa 4 GB RAM-a DDR4 i 64 GB prostora za skladištenje podataka čini ovaj TV box veoma konkurentnim na kraju 2019. godine.

DTS Listen + Dolby Audio:

Beelink GT-King Pro poseduje DTS preslušavanje + Dolby audio dekodiranje, koji vam nude visoku kvalitetu zvuka za uživanje. TV uređaj podržava tehnologiju dekodiranja DTS liste + i Dolby Audio. Prema proizvođaču, dva namenska procesora pružat će Hi-Fi zvuk bez gubitka kvalitete zvuka;Softver i wifi:

Ovaj TV box pokreće operativni sistem Android 9.0 koji nudi vrlo jaku kompatibilnost. Ugrađen je dvopojasni Wi-Fi (2,4 GHz + 5,8 GHz) za učinkovit, stabilan izlaz podataka i videozapisa na vaš uređaj, kao i podršku za 1 Gbit LAN konekciju za streaming videa i audio zapisa savršeno bez trzaja, što vam omogućuje kvalitetnu reprodukciju 4K @ 60fps, 3D i H.256 video zapisa.

 

1000 Characters left